START-UP SCHOOL VOOR FUTURE-PROOF ONDERNEMERS

Programma

Geen uren in benauwde klaslokalen. Geen saaie lessen! Wél een programma met spannende challenges en opdrachten vol inspiratie, waarmee je doelgericht werkt aan jouw eigen onderneming.  Wil jij je onderdompelen in de uitdagende, bruisende en stimulerende wereld van duurzame start-ups die impact maken? En Learning by Doing? Als dat jou allemaal als muziek in de oren klinkt en past bij jouw ondernemende mindset, dan is Start-up School voor jou the place to be!

HELDERE LEERWEG IN 3 FASES

Van idee naar concrete start-up

Op Start-up School werk je niet in leerjaren, maar in fases. Deze zijn vergelijkbaar met de fases die je doorloopt als een start-up. Hieronder vertellen wij je kort wat je in elke fase van het programma kan verwachten.

programma Start-up School

FASE 1:

INSPIRATIE & EXPLORATIE

Behaal badges bij 6 challenges gekoppeld aan ondernemingsthema’s

In deze eerste fase word je geïnspireerd en ga je op verkenning. Wat houdt ondernemen in? Met 6 uitdagende opdrachten die gekoppeld zijn en inhaken op belangrijke thema’s rond een start-up: Start-up journey, Customer journey, Markt, Product, Dienst & Proces, Branding en Verdienmodellen. Je sluit elke challenge af door het behalen van een badge.

FASE 2:

BUSINESS DESIGN & SIMULATIE

Onder begeleiding van een buddy werk je aan het complete business design

Volgens het Customer Development Model ga je jouw businessplan uitwerken. Daarbij word je uitgedaagd én je krijgt hulp van jouw buddy, een professional van een van de bedrijfspartners van Start-up School. Aan het eind van deze fase ga je kiezen. Ga je je eigen bedrijf beginnen? Of ben jij weliswaar super ondernemend, maar geen ondernemer? Dan kun je ook afstuderen bij een van onze partners.

FASE 3:

START-UP OF IN-HOUSE ONDERNEMER

Lanceer je eigen start-up ondernemer of ga in-house afstuderen

In deze fase ga je volle bak aan de slag met je eigen start-up (of je kiest voor in-house afstuderen bij een van de bedrijfspartners van Start-up School). Je idee is daar en in fase 2 goed doordacht en getest met het Customer Development Model. Nu is het moment om je écht in te schrijven bij de KvK en te gaan lanceren. Je gaat live met alles wat daarbij komt kijken, zoals groei in klanten, omzet, winst en nog veel meer. Daarbij krijg je alle begeleiding van professionals – ook op het mentale vlak – die je nodig hebt om tot een succesvolle business te komen.

LEARNING BY DOING

Geen standaardlessen, maar de praktijk als basis. Je krijgt bijvoorbeeld inspirerende gastcolleges van professionals uit de praktijk en gaat aan de slag met levensechte praktijkopdrachten. Bovendien werk je met de nieuwste software, slimste technologie en praktische tools, die je direct kunt gebruiken, benutten en toepassen.

LEREN ONDERNEMEN DÓÓR ONDERNEMEN VÁN ONDERNEMERS

Op Start-up School ga je doelgericht aan de slag. Met ondernemen, maar ook ontdekken wie jij bent, wat jij wilt en hoe je dat gaat bereiken. Naast je professionele ontwikkeling, staat ook je persoonlijke ontwikkeling centraal. Wat is jouw talent, wat maakt jou uniek? Dat doe je samen met docenten, bedrijven en organisaties en jouw mentor/coach.

JE EIGEN BEDRIJF, MÉT DUURZAAM DOEL ÉN EEN ERKEND MBO-DIPLOMA?

Dát is wat Start-up School jou biedt, waar vanaf dag 1 letterlijk álles draait om jouw eigen onderneming. Past dat precies bij jouw dromen en ambities en wil jij dé stap nemen om die waar te maken? Dan is het de hoogste tijd dat je nu contact opneemt met ons!

Schrijf je in voor de studenten infoavond of neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina. Dan gaan we samen ontdekken of jij en Start-up School een perfecte match zijn.

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of vul het berichtje hieronder in. Dan nemen wij snel contact met je op.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×